Druga Sinergise poletna šola

Si študent-ka ali mlad-a strokovnjak-inja ter si želiš izvedeti več o tehnologijah in orodjih, ki se uporabljajo za razvoj naprednih aplikacij za opazovanje Zemlje? Bi rad-a izvedel-a, kako mi uporabljamo satelitske podatke v ta namen? Uživaš v programiranju in si želiš nadgraditi svoje znanje? Želiš s svojimi rešitvami prispevati k lepši prihodnosti našega planeta? Če je tvoj odgovor na vsaj eno od teh vprašanj "da", potem ne zamudi naše druge poletne šole, ki bo potekala od 10. do 14. julija 2023 v naših prostorih v Ljubljani.

Čaka te teden zanimivih praktičnih delavnic pod vodstvom naše strokovne ekipe inženirjev in podatkovnih znanstvenikov. Naučil-a se boš obdelati satelitske posnetke in jih shraniti s pomočjo AWS, servirati podatke prek REST API-ja, jih prikazati v spletni aplikaciji in zanje uporabiti algoritme strojnega učenja. Delal-a boš s tehnologijami, kot so Java / Spring boot, React in Python.

Skozi vsakega od teh korakov te bomo vodili in se pri tem osredotočili na primer uporabe požarov v naravi. Dobil-a boš vpogled v naše delo, s katerim prispevamo k ustvarjanju boljše prihodnosti našega planeta.

Za uspešno izvedbo poletne šole pričakujemo tvoje osnovno znanje Pythona, Jave ali spletnega programiranja. Če pa imaš poleg tega tudi željo po učenju, se čimprej prijavi. Naša poletna šola je brezplačna. Prijave potekajo do 20. junija 2023, število mest pa je omejeno.

Prijavi se   Več o šoli